Personvernerklæring

 

Personvern

Vår nettstedadresse er www.brivo.no

Brukernes tillit er viktig for oss, og Brivo AS er opptatt av å ivareta ditt personvern.

Under forklarer vi hvordan og hvorfor vi samler inn informasjon om våre brukere.

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernererklæringen gjelder for Brivo AS, org. No.919 418 591, og tilknyttede publikasjoner og tjenester. Brivo AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på www.brivo.no

 

Personopplysninger som behandles

Brivo AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som kan innhentes:

    • Firmanavn
    • Kontaktperson
    • E-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse.

 

Hvordan informasjon innhentes?

Brivo AS får inn opplysninger gjennom skjema og at kunder kontakter oss via epost eller telefon.

 

Eksempel på innhenting:

    • Kontaktskjema
  • Ved å sende oss epost

 

 Formålet med informasjonen som innhentes

    • For å kunne sende relevant informasjon
    • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • Beregne og rapportere brukerantall og trafikk

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.brivo.no  lagres i vårt CRM-system.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Brivo AS.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

 

Informasjon på nettstedet

Brivo AS påtar seg ikke ansvar for feil som kan forekomme i annonser og annet automatisert eller redigert innhold på nettstedet. Vi påtar oss heller ikke ansvar for feil på nettsteder vi til enhver tid lenker til.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandler. Du kan også kreve retting, sletting og begrensinger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningen.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Brivo AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

(http://www.datatilsynet.no/).

 

Kontaktinformasjon

Brivo AS

Adresse: Dronningens gate 3, 0152 Oslo

Telefon: 99 01 27 11

E-post: contact@brivo.no