Vi er et nordisk IT-konsulent- og tjenesteselskap lokalisert i Oslo som fokuserer på å gi verdi for kunder som er interessert i digital optimalisering.

Vi bruker data for å effektivisere virksomheten din, gi ny innsikt og hjelpe deg å vinne i et stadig mer krevende marked.

Noen av våre områder

Digital Experience Analytics

Digital Experience Analytics

Tjenesten muliggjør slagkraftige beslutninger i bedrifter ved å utnytte brukerdata fra nett- og mobilapplikasjoner. Hvis teamet ditt enten er innenfor e-handel, merchandising, digital markedsføring, IT-drift eller Analytics, vil tjenesten øke produktiviteten betraktelig i hele selskapet, og gi nyttig innsikt i hvordan brukere samhandler med nettsiden eller tjenesten din.

Consulting

Consulting

BRIVO konsulenttjenester støtter vår visjon og lidenskap for å hjelpe kunder med å lykkes i den kontinuerlige digitale transformasjonen som skjer på tvers av alle virksomheter og påvirker mennesker, prosesser og verktøy.

Vi kan hjelpe innen prosjektledelse, IT Service Management, Informasjonsarkitektur og mer.

BRIVO INNGÅR PARTNERSKAP MED CONTENTSQUARE

Dette partnerskapet demonstrerer en anerkjennelse av Contentsquares ledende teknologi innen User Experience, og BRIVOs forpliktelse til å investere i vårt raskt voksende analytiske økosystem, med levering av kundeverdi i hjertet av dette nye tilbudet.

Les artikkel