BRIVO er et konsulent- og tjenesteselskap som spesialiserer seg på digital transformasjon.

Vi startet BRIVO for å hjelpe kundene våre med å konvertere data fra tall og ord til innsikt som faktisk kan benyttes inn i arbeidet med å lykkes i den pågående digitale transformasjonen som skjer på tvers av bransjer. Vår allsidige bakgrunn og analytiske tilnærming, kombinert med unike kunnskaper om data og analyser, setter oss i god posisjon til å forstå og løse problemer på en ny måte.

 

Vårt Mål

I dagens klima håndterer våre kunder hele tiden nye muligheter som oppstår fra den teknologiske utviklingen, i tilegg til konstante endringer i kundeadferd. Forventningene fra alle deler av virksomheten øker og endringen må skje raskt og feilfritt. Risikoen for å miste kunder eller talenter er stor dersom dette ikke gjøres riktig. BRIVOs mål er å tilby tjenester som hjelper organisasjoner med å sikre at digitale tiltak gir de riktige resultatene.

Våre Verdier

BRIVOs verdier fungerer som en veiledning for hva du som kunde burde kunne forvente i møte med BRIVO. Våre verdier legger vekt på dristighet, åpenhet og vekst overfor våre kunder. BRIVO er en liten bit av et større økosystem og anser alle våre kunder som partnere, hvor målet er å lykkes sammen, og strebe etter Avant Garde. Partnership is the new leadership!

Partnere

Kanari_horizontal_positiv
Solution Partner

Kanari leverer ende-til-ende overvåking, og analyseløsninger for komplekse IT-miljøer. Selskapet har i dag rundt 400 kunder, primært innen finans, handel og industri, IT, kommunikasjon og energi.

Besøk Kanari

Technology Partner – Premier Experience Partner

Contentsquare gir merkevarer mulighet til å bygge bedre digitale opplevelser. Erfaringsanalyseplattformen deres sporer og visualiserer milliarder av digital atferd, og leverer intelligente anbefalinger som alle kan bruke for å øke inntektene, øke lojalitet og drive innovasjon.

Besøk Contentsquare