Akaki Jobava – Våre Ansatte

Fra tid til annen gir vi ordet til en av våre ansatte, slik at de kan få lov til å fortelle litt om seg selv, hvorfor de valgte nettopp BRIVO, og alt annet de måtte ha på hjertet. Denne gangen gis ordet til rådgiver, Akaki.

En teknofil people person. 

Akaki er en utadvent ‘’people person’’ som trives ute hos kunder for å opprettholde og bygge nye relasjoner. Han er selverklært teknofil som liker å holde seg oppdatert. Hans 11 år gamle datter er en stor del av hverdagen. De liker å stå på ski, svømme og sykle sammen. Hans store lidenskap på fritiden er fallskjermhopping med over 250 hopp under belte. Når han har pause fra fallskjermhopping bruker han fritiden på en av de flere hobbyene sine som sci-fi literatur og film, dataspill, klassisk piano og programmering av mikrokontrollere som Arduino og Raspberry pi. 

Jeg valgte brivo fordi 

“Jeg valgte BRIVO fordi det er et selskap med ambisiøse mål om å bygge unike produkter for å skape stor verdi for kunder. Vårt selskap består av flinke, faglig sterke og hyggelige mennesker. Sammen har vi alt det som trengs for å bygge et sterkt og vellyket selskap som oppnår sine mål og har både fornøyde ansatte og fornøde kunder. BRIVO byr dessuten på mange spennende utfordringer og muligheten til å påvirke selskapets utvikling mens du lærer mye nytt og utvikler deg profesjonelt.

Mastergrad i nettverk og systemadministrasjon 


Akaki har mastergrad i Nettverk og Systemadministrasjon ved Universitet i Oslo. Han har bred erfaring fra bransjen etter å ha jobbet på tvers av ulike fagmiljøer innen IT infrastruktur. Han har jobbet som cloud- og infrastrukturkonsulent i Accenture Norge i 4 år. Som konsulent i Accenture fikk han deltatt i og ledet ulike infrastruktur-relaterte prosjekter hos kunder i både privat og offentlig sektor. Akaki har flere sertifiseringer som bl.a. AWS solutions architect, ITIL og PRINCE2. 
 

Mål for fremtiden 

Jeg forventer varierte, spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, men også mange hyggelige sosiale sammenkomster. Jeg ser frem til en lærerik og spennende reise med BRIVO der vi ikke bare bygger opp et unikt selskap og innovative produkter, men også løfter hverandre og lærer utrolig mye underveis.