top of page
DSC_0443Reduced.jpg

HVEM ER VI?

Vi startet BRIVO ved å samle kloke hoder og gode kollegaer for å hjelpe bedrifter med å levere løsninger på små og store problemer innenfor IT og digital transformasjon. Vi opererer på tvers av bransjer og teknologier, og med allsidig bakgrunn og analytisk tilnærming er vi i en god posisjon til å forstå og løse problemene på en trygg og effektiv måte. Vi setter vår stolthet i leveransepresisjon; rake pucker og ingen overraskelser.

VÅRT MÅL

I dagens klima håndterer våre kunder hele tiden nye muligheter og konstante endringer. Forventningene fra alle deler av virksomheten øker og endringene må skje raskt og med få feil. Risikoen for å miste kunder eller talenter er stor dersom dette ikke gjøres riktig. BRIVOs oppdrag er å bistå kunden med å nå sine mål.

DETTE TROR VI PÅ

I BRIVO ønsker vi å hjelpe våre kunder med de store spørsmålene, og de små problemene. Skal vi levere på dette gang etter gang er vi avhengige av at våre ansatte har det fint på jobb, og har kunnskapen de trenger. Fornøyde ansatte resulterer oftest i fornøyde kunder - det er rart med det!

DSC_0360.jpg

Kapabilitet

Våre medarbeidere skal ha tilgang til utstyret de trenger for å gjøre en god jobb. De skal få lov til å utvikle seg faglig på det de ønsker av konferanser, sertifiseringer, kurs, og via inspirerende kolleger. Ikke minst ønsker BRIVO at alle våre ansatte skal få lov til å være med å sette retningen vår og bestemme hva vi skal ha fokus på.

 

Summen av dette tror vi resulterer i enda litt bedre leveranser!   

Engasjement

BRIVO skal oppleves som en engasjert og proaktiv partner. Det vil si at når vi er ute i prosjekt skal vi gjøre det vi kan for å skape initiativ og driv, være en god sparringspartner, og ikke minst stille høye krav til oss selv og de vi jobber sammen med. Vi kan også gjøre feil, men veldig ofte treffer vi blink.

For oss starter dette med en god kultur i BRIVO hvor vi har fokus på at våre ansatte skal ha det bra, utvikle kompetanse, og få de utfordringene man ønsker. Vi skal være rause og ærlige med hverandre i våre tilbakemeldinger. Og viktigst av alt: Det skal alltid være rom for å gjøre feil, men det er aldri lov å ikke prøve.

DSC_0319.jpg

VI TEAMER OPP MED DE BESTE

Kanari_horizontal_positiv.png

Solution Partner

Kanari leverer ende-til-ende overvåking, og analyseløsninger for komplekse IT-miljøer. Selskapet har i dag rundt 400 kunder, primært innen finans, handel og industri, IT, kommunikasjon og energi.

Contentsquare logo.png

Technology Partner - Premier Experience

Contentsquare gir merkevarer mulighet til å bygge bedre digitale opplevelser. Plattformen deres sporer og visualiserer milliarder av datapunkter, og leverer intelligente anbefalinger til forbedringer.

bottom of page